Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie Botmeting Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: 841.41.621

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2017. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Over mij


Na vele jaren zeer geïnteresseerd te zijn geweest in alternatieve geneeswijzen, ben ik begin 2006 gestart met Res-Novare, praktijk voor energetische geneeswijzen. Res-Novare betekent in feite ‘iets nieuws’ vertaald als ‘Leven in een nieuw Tijdperk’.

In eerste instantie heb ik samengewerkt vanuit Sittard met Natuurwinkel De Meidoorn in Kerkrade. Na tijdelijk een jaar in Capelle aan den IJssel gevestigd te zijn geweest, is de praktijk nu gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Ik ben gespecialiseerd in Bioresonantie-onderzoek en behandeling. Ik maak hierbij gebruik van de Asyra Pro en ben gecertificeerd Asyra-therapeut.

De opleiding ‘Energetische Geneeswijzen’ heb ik succesvol afgerond bij de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen. Energetische geneeswijzen zijn geneeswijzen die als doel hebben de oorzaak van klachten op te heffen en niet de symptomen te bestrijden.

Inmiddels heb ik ook met succes de opleiding Orthomoleculaire Therapie volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie afgerond.

Bij rugklachten pas ik werveltherapie toe volgens Dorn en de Breuss-massage. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Idelette Eijgelaar, de eerste erkende Dorn-therapeute van Nederland.

Op dit moment verdiep ik me in Kosmogenetica: éénwording door bewustwording van de ziel.Emmy Vos Fibonacci Fibonacci