Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL001302867B18

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2020. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

3Care Concept

VITAAL EN GEZOND

Helaas kampen veel mensen met klachten. Overgewicht, hoge bloeddruk, darmproblemen, een te hoog cholesterol; u kunt zich moe voelen en weinig energie hebben.

Ook al eet u ‘gezond’, veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voedingsstoffen niet binnen. Moderne landbouw, raffinage van voedingsmiddelen, kant-en-klaar producten etc. verlagen de voedingswaarden. En dat terwijl we - door lichamelijke stress en óók door vervuiling van onze leefomgeving - juist behoefte hebben aan deze voedingsstoffen. Voedingssuppletie is daarom belangrijk voor iedereen.


Vitaliteit begint met een schoon lichaam, vrij van onnodige vetreserve en afvalstoffen. De opzet van het 3Care concept is om deze reiniging gefundeerd aan te pakken. Het concept is al bewezen door duizenden deelnemers in de loop der jaren.


Het 3Care concept staat voor:

o Breng de darmen tot rust
Met de suppletie bent u al een eind op weg. Maar het echte herstel van uw lichaam begint bij gezonde darmen. Maak daarom gebruik van de 3Care vezelrijke broodrecepten: gluten-, gist- en suikervrij.

o Vul de tekorten in uw voeding aan
Niemand krijgt voldoende voedingsstoffen binnen. Daarom ontwikkelde 3Care iets, dat er nog niet was: een compleet voedingssupplement dat tekorten voorkomt én het zelfherstellend vermogen van heet lichaam activeert.

o Reinig de cellen
Een goed begin is het halve werk. Ontdoe uw lichaam eens per jaar van alle afvalstoffen, oftewel: ontgif op celniveau. Dat kan met een combinatie van de voedingssuppletie en het 3Care voedingsprogramma. Het resultaat? Uw spiermassa verbetert en uw vetverbranding wordt geactiveerd.

Het 3Care concept is geschikt voor iedereen. Of u nu tekorten wilt voorkomen, een gezond voedingspatroon zoekt dat aansluit bij uw levensstijl of gezondheidsklachten heeft. Het 3Care concept biedt ondersteuning bij diverse klachten.


Het 3Care concept biedt:

Wilt u meer weten, ook over de kosten, neem dan telefonisch contact op. Kijk ook eens op www.3care.eu.