Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL001302867B18

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2020. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Bioresonantie

Bioresonantie therapie is een therapie die stelt dat ieder orgaan, meridiaan, zenuwstelsel etc. een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft.

Asyra Pro

Met het Asyra Pro, een geavanceerd meet- en behandelsysteem, worden deze frequenties gemeten en geanalyseerd. Zo ontstaat een beeld met betrekking tot de oorzaak van een eventuele onbalans in het lichaam. Een onbalans die kan liggen op fysiek-, emotioneel- en/of energetisch niveau en die de volgende klachten kan veroorzaken: vermoeidheidhoofdpijnmigrainegewrichtsklachtendarmklachteneczeemallergieënconcentratiepr oblemenontstekingen, etc. De Asyra meet vervolgens wat er aan individuele homeopathische verdunning en/of welke orthomoleculaire therapie nodig is, om de onbalans op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.

Zelfgenezend vermogen

Ons lichaam heeft namelijk een aangeboren vermogen om zichzelf te genezen. Een botbreuk heelt in principe ook vanzelf! Dit zelfgenezend vermogen kan ongunstig beïnvloed worden door lichamelijke en emotionele stress, slechte voeding, tekort vitamine en mineralen, trauma’s, virussen, bacteriën, Lyme, etc.