Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL001302867B18

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2020. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Begeleiding (hoog)sensitieve kinderen (4 - 12 jaar)

Tegenwoordig zien en horen we steeds meer over kinderen die zich op een bepaalde manier onderscheiden van andere kinderen. Vaak zijn dit hoogsensitieve kinderen, ook wel nieuwetijdskinderen genoemd. Opvallende kenmerken van hoogsensitieve kinderen zijn: intuïtief en wijs voor hun leeftijd, gevoelig voor indrukken en signalen uit hun omgeving (zoals spanning, emoties), vaker last van allergieën (en daardoor eczeem), gevoelig voor harde geluiden, fel licht of kriebels, weten waar iemand mee zit of waar iemand behoefte aan heeft.

Deze kinderen ervaren intensiever prikkels uit hun omgeving. Dit kan leiden tot overbelasting of “kortsluiting” en uit zich o.a. in: prikkelbaarheid, huilbuien en woedeaanvallen, concentratieproblemen en slaapproblemen, gevoelens van verdriet en boosheid niet wetend wat hiervan de oorzaak is.

Herkent u uw kind in het bovenstaande? Dan biedt kindercoaching uitkomst.
Het doel van kindercoaching is de kinderen te leren contact te maken met hun eigen gevoel en weer bij zichzelf te leren komen. Er wordt geleerd onderscheid te maken tussen welke gevoelens van henzelf zijn en welke invloeden van buitenaf komen. Met behulp van de oefeningen leren de kinderen hun aandacht naar binnen te richten en om te gaan met en zich te beschermen tegen de vele prikkels die op hen af komen. Zelfvertrouwen en geloof in zichzelf wordt gestimuleerd zodat ze weten dat ze mogen zijn wie ze zijn.

Klik voor meer informatie op deze link (www.sprankelkinderen.nl)